Senior software engineer

  • Project Delivery
  • Destelbergen, België

Senior software engineer

Functieomschrijving

Hier gaan we voor! 🚀

Wij zijn een technologiebedrijf gevestigd aan de Damvallei in Destelbergen. In tegenstelling tot de Californische tegenhanger heeft deze vallei een mild klimaat, geen files en betaalbare huisvesting. Dit pittoreske gebied ligt op slechts 20 minuten fietsen van het hart van Gent.

We houden niet van repetitief werk bij RecoMatics en we willen hetzelfde voor onze klanten. We streven ernaar het leven van mensen te verbeteren door documentgestuurde bedrijfsprocessen te vereenvoudigen met intuïtieve en intelligente softwareoplossingen. Het leven is zoveel leuker als je je kunt toeleggen op zinvol werk.

Hoe past een senior software engineer daarin? 🤖

We doen bedrijfskritisch werk. Klanten vertrouwen ons hun gevoelige gegevens toe en hun vertrouwen hangt af van de kwaliteit van onze oplossingen. We zijn niet op zoek naar een hacker, maar naar een Senior Software Engineer die de zorgen van onze klanten serieus neemt en enterprise-grade software kan aanleveren.

Functievereisten

Ben jij de persoon die wij zoeken? 💪

We zijn op zoek naar een persoon die de mensen achter het bedrijf en het bedrijf achter de code begrijpt:

  • Je deelt de visie van RecoMatics en wilt er alles aan doen om mensen hun problemen op te lossen. Je luistert naar hen en analyseert hun behoeften voordat je begint te coderen. Je ondersteunt hen tijdens hun digitale transformatietraject en je biedt dezelfde mate van mentorschap aan jouw junior collega's.
  • Je realiseert je dat je een aanzienlijke impact hebt op de bedrijfsvoering van onze klanten. Je probeert de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen door middel van proactieve communicatie, het ontwerpen van uitbreidbare architecturen en het vasthouden aan concepten zoals test driven development (TDD), domain-driven design (DDD) en SOLID design.
  • Maak je geen zorgen, je zult ook code schrijven. Je bent een expert in .NET en C# en wordt niet geïntimideerd door Azure, SQL, MongoDB, PowerShell, Docker en React. Je verdient pluspunten als je jouw weg kent in Linux-systemen en Microsoft-gecertifieerd bent.


Wat bieden wij? 🤑

  • Wij zijn geen startup, dus je wordt zeker betaald aan het einde van de maand. We zijn geen groot bedrijf, dus mensen zullen je naam onthouden aan het einde van de maand. We zijn trots op onze familiale sfeer.
  • Je werkt in een innovatieve en intrapreneurial omgeving waar je impact hebt. Wij nemen flexibiliteit en een gezonde balans tussen werk en privé serieus.
  • Wij hebben veel aandacht voor cross-training, coaching en jouw persoonlijke groei. Als Microsoft Gold Partner is dat onze plicht.
  • Je zult in staat zijn om lekker te eten, mooie vakanties te maken jezelf in stijl te vervoeren.
  • Je hebt de vrijheid om te werken in ons gloednieuwe kantoor of vanuit huis. We zijn echter hybride werkers en bieden geen volledig externe positie aan.


Ik ben overtuigd! 🔥

Ga naar https://jobs.recomatics.com/ en solliciteer! Upload jouw cv (of een LinkedIn export) en we zijn klaar om jouw kandidatuur te bekijken. Wees vrij om te linken naar jouw openbare repositories!